OBS! Webbutiken är tillfälligt nedstängd!

På grund av mycket stor orderingång har vi blivit tvungna att stänga ned möjligheten att handla vårat sortiment online. Detta är givetvis mycket tråkigt men för att kunna garantera leveranser och upprätthålla tillgången på sortiment samt kundservice behöver vi stänga ned möjligheten att handla online till 1 januari 2021.

God Jul från oss på Ejes.

Meja Ardebäck

Tredje generationen under upplärning

Lite kort om Meja

Det är med en enorm stolthet som vi nu kan vara tre generationer på Ejes samtidigt!!! Meja är uppfödd i butiken och många kunder har sett henne växa upp här. Redan som femåring hade Meja siktet inställt på att bli Ejes nästa chef. Med en enorm vilja, charm och målmedvetenhet tillbringar hon därför mycket tid bakom kulisserna med sina föräldrar. Meja har precis gjort sin debut i butiken med bravur och hjälper gärna till på helgerna. Meja har en enorm potential och älskar precis som sin mamma och mormor att ta hand om Ejes alla kunder!

Mina tre favoritpraliner

Tillbaka

STÄNG X

Lägg till en personlig hälsning i din beställning

 20,00 SEK

/st

Lägg till en personlig hälsning till din beställning. Texten du vill ha skrivet i kortet skrivs in i "meddelande till Ejes"-rutan i utcheckningen.

grattiskort
älskar digneutralt korttack rosor