OBS! Webbutiken är tillfälligt nedstängd!

På grund av mycket stor orderingång har vi blivit tvungna att stänga ned möjligheten att handla vårat sortiment online. Detta är givetvis mycket tråkigt men för att kunna garantera leveranser och upprätthålla tillgången på sortiment samt kundservice behöver vi stänga ned möjligheten att handla online till 1 januari 2021.

God Jul från oss på Ejes.

Kontakta oss på Ejes

Ejes Chokladfabrik AB

Erik Dahlbergsgatan 25
115 32 STOCKHOLM

Swish: 123 013 64 99
Bankgiro: 5418-8032

Öppettider

Måndag - Fredag

10:00 - 18:00

Lördagar

10:00 - 16:00

SöndagarSTÄNGT
Alla vägar bär till Ejes...

Det finns såklart massor av olika sätt att ta sig till oss, här är några av dem.

Buss

Buss 54, som går mellan Storängsbotten och Reimersholme, stannar precis utanför på Erik Dahlbergsgatan. Det finns även en rad olika bussar som stannar ute på Valhallavägen, exempelvis buss 1 och 4.

Tunnelbana

Åk den röda linjen 13 mot Ropsten, kliv av vid hållplats Karlaplan och ta uppgången mot Valhallavägen. Följ Vallhallavägen norrut, det tar kring 2-4 minuter att gå. Du finner Erik Dahlbergsgatan på nästa tvärgata, och Ejes ligger i det första kvarteret.

eller

Åk den röda linjen 14 mot Mörby Centrum, kliv av vid hållplats Stadion, och ta uppgång Musikhögskolan eller Vallhallavägen. Följ därefter Vallhallavägen söderut, cirka 5-7 minuter tar det att gå. Du finner Erik Dahlbergsgatan på vänster sida, som en tvärgata, och Ejes ligger i första kvarteret.

Bil

För dig som är bilburen finns en lastzon utanför vår butik. Där får man stå så länge man ska lasta choklad anser vi! Planerar man ett längre chokladbesök finns goda möjligheter till parkering, både på Erik Dahlbergsgatan och övriga tvärgator.

STÄNG X

Lägg till en personlig hälsning i din beställning

 20,00 SEK

/st

Lägg till en personlig hälsning till din beställning. Texten du vill ha skrivet i kortet skrivs in i "meddelande till Ejes"-rutan i utcheckningen.

grattiskort
älskar digneutralt korttack rosor