OBS! Webbutiken är tillfälligt nedstängd!

På grund av mycket stor orderingång har vi blivit tvungna att stänga ned möjligheten att handla vårat sortiment online. Detta är givetvis mycket tråkigt men för att kunna garantera leveranser och upprätthålla tillgången på sortiment samt kundservice behöver vi stänga ned möjligheten att handla online till 1 januari 2021.

God Jul från oss på Ejes.

Beställ fina Ejes chokladaskar
Eller duka upp med Ejes Choklad på möten

Ejes för Företag

Vi på Ejes Choklad har många års erfarenhet av att arbeta med företag och företagslösningar.
Vill ni ge era kunder eller anställda en present utöver det vanliga, då har ni kommit rätt!

Ejes Choklad har de bästa presenterna som passar både till vardags och fest. Vi skräddarsyr fina presenter för avtackningar, talargåvor och andra tillfällen. Välj mellan färdiga chokladaskar, korgar, eller varför inte ett fint presentkort, eller skapa er egna.

Vi hjälper till att skräddarsy lösningar som passar just ert företag! Vi skapar praliner och förpackningar med  t.ex. er logotyp på, eller andra anpassningar.

Vi hjälper även till att skapa helhetslösningar utifrån era önskemål. Kontakta Ejes VD Linda Ardebäck för information och inspiration kring hur en skräddarsydd lösning skulle kunna se ut för just ert företag!

Ring oss på

08-664 27 09

Maila oss på

info@ejeschoklad.se

Beställ egna Ejes praliner med tryck
Eller gör egna askar med företagstryck

Beställ egna askar och praliner med tryck.

Ta möjlighet och se till att ert företag sticker ut på marknaden och blir i hågkommet. Beställa egna askar med företagslogga eller annat, fyllda med Ejes fina praliner. Vi skräddarsyr lösningar och jobbar nära våra kunder och hittar tillsammans en lösning som passar just ert företag.

Beställ även er egna pralin med företagsloggan på. Perfekt till möten, event eller företagspresenter.
Eftersom det är färskvara tillverkas era praliner på avrop när ni behöver dem. Briljera med alldeles nygjorda praliner på mötet i er egna ask.

För mer information, förfrågningar eller offerter vänligen kontakta Ejes VD Linda Ardebäck. Varmt välkomna!

Ring oss på

08-664 27 09

Maila oss på

info@ejeschoklad.se

Vi är Kunglig Hovleverantör

En sann kvalitetsstämpel på vårt hantverk, tradition och kundbemötande är vårt hovleverantörsemblem.

Det är med stor ära som Ejes Choklad tog emot diplomet 1990.

Idag beviljas hovleverantörskap endast av H.M. Konungen.

Kung Carl XVI Gustaf har idag 134 hovleverantörer och Kunglig Hovleverantör är ett kännetecken för svensk kvalitet.

Hovleverantörskapet grundar sig på att företaget levererar varor eller utför tjänster åt någon medlem av kungafamiljen. Ejes Choklad värnar om Kungahuset och har genom åren skapat en mycket fin relation med Hovet.

Det finns ett stort intresse och nyfikenhet kring detta, inte minst från alla våra utländska kunder. På Ejes Choklad har vi tystnadsplikt och avslöjar aldrig en kunds besök eller favoritpralin. Vare sig du är kunglig eller inte, berättar Linda Ardebäck, ägare och Vd på Ejes Choklad.
STÄNG X

Lägg till en personlig hälsning i din beställning

 20,00 SEK

/st

Lägg till en personlig hälsning till din beställning. Texten du vill ha skrivet i kortet skrivs in i "meddelande till Ejes"-rutan i utcheckningen.

grattiskort
älskar digneutralt korttack rosor