OBS! Webbutiken är tillfälligt nedstängd!

På grund av mycket stor orderingång har vi blivit tvungna att stänga ned möjligheten att handla vårat sortiment online. Detta är givetvis mycket tråkigt men för att kunna garantera leveranser och upprätthålla tillgången på sortiment samt kundservice behöver vi stänga ned möjligheten att handla online till 1 januari 2021.

God Jul från oss på Ejes.

I dessa tider behöver vi alla något gott...

Ejes gör allt för sina kunder och finns här för er!

Vi håller öppet i butiken som vanligt, måndag-fredag 10-18, och lördagar kl 10-16. Så varmt välkomna att unna er något gott!

Tänk på att hålla avstånd till varandra och vänligen respektera att inte vara för många i butiken samtidigt, vänta utanför om det är fler än tre kunder inne i butiken.

Är du i riskgruppen eller bara orolig och vill ha något gott? Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi till!

Vi erbjuder olika tjänster för att underlätta för våra kunder.

Hämta utanför butiken:

Ring in din beställning till vår butik 08-664 27 09, och betala enkelt med Swish 123 013 64 99 eller gå in på vår nya webbshop och välj hämtning i butik. Vi kommer ut på gatan och lämnar din beställning. Välkommen med din beställning!

Få Ejes hemskickat med posten eller skicka till någon annan:

Ring in din beställning till vår butik 08-664 27 09, och betala enkelt med Swish 123 013 64 99 eller gå in på vår nya webbshop och välj att få hemskickat med PostNord. Din beställning skickas inom 2-4 arbetsdagar. Välkommen med din beställning!

Få Ejes budat hem eller till arbetsplatsen:

Få något gott budat direkt hem till dörren, arbetsplatsen eller till någon som behöver muntras upp. Vi skräddarsyr lösningar som passar till rätt tillfälle. För mer information och priser kontakta vår butik 08-664 27 09. Välkommen med din beställning!

Tillbaka

STÄNG X

Lägg till en personlig hälsning i din beställning

 20,00 SEK

/st

Lägg till en personlig hälsning till din beställning. Texten du vill ha skrivet i kortet skrivs in i "meddelande till Ejes"-rutan i utcheckningen.

grattiskort
älskar digneutralt korttack rosor