Hitta till oss

 

ALLA VÄGAR BÄR TILL EJES…
Det finns såklart massor av olika sätt att ta sig till oss, här är några av dem.
Andvänd gärna SLs reseplanerare.

BUSS
Buss 54, som går mellan Storängsbotten och Reimersholme, stannar precis utanför på Erik Dahlbergsgatan. Det finns även en rad olika bussar som stannar ute på Valhallavägen, exempelvis buss 1 och 4.

TUNNELBANA
Åk den röda linjen 13 mot Ropsten, kliv av vid hållplats Karlaplan och ta uppgången mot Valhallavägen. Följ Vallhallavägen norrut, det tar kring 2-4 minuter att gå. Du finner Erik Dahlbergsgatan på nästa tvärgata, och Ejes ligger i det första kvarteret.

Eller: Åk den röda linjen 14 mot Mörby Centrum, kliv av vid hållplats Stadion, och ta uppgång Musikhögskolan eller Vallhallavägen. Följ därefter Vallhallavägen söderut, cirka 5-7 minuter tar det att gå. Du finner Erik Dahlbergsgatan på höger sida, som en tvärgata, och Ejes ligger i första kvarteret.

BIL
För er med bil har vi på Ejes ordnat så vi har en lastzon direkt utanför vår butik! Där får man stå så länge man ska lasta choklad anser vi! Planerar man ett längre chokladbesök finns goda möjligheter till parkering, både på Erik Dahlbergsgatan och övriga tvärgator.

Välkommen!

Vår butikVälkommen in!Choklad